Zomerconcert met Belle Perez

10 07 2015De Koninklijke Harmonie St. Martinus uit Riemst is trots dat niemand minder dan Belle Perez als gastzangeres zal optreden bij hun jaarlijkse zomerconcert in het kader van Riemst Leeft. Belle Perez is bij iedereen gekend als de Belgische artieste met Spaanse roots die ondertussen verschillende hits op haar naam heeft en in binnen -en buitenland furore heeft gemaakt

Het is reeds de dertiende keer dat deze harmonie samenwerkt met een gastvedette en we zijn blij dat we na de populaire namen van de voorbije jaren met o.a. Gunther Neefs, Garry Hagger, Jo Lemaire, Bart Kaëll, Barbara Dex,  enz. het nu weer eens over een andere boeg kunnen gooien en helemaal de Latin toer kunnen op gaan. Muzikaal is dit voor dirigent Conrad Onclin en zijn ploeg een hele uitdaging want dit muziekgenre is absoluut niet eenvoudig om te spelen. Maar we weten nu al dat het resultaat fantastisch zal klinken. Belle brengt trouwens voor de gelegenheid ook haar eigen gitarist mee.”

Het eerste deel van het concert zal bestaan uit een mooi aanbod van hedendaagse harmoniemuziek. Tijdens het tweede deel begeleidt de harmonie dan Belle Perez die een aantal eigen hits zal brengen maar ook Latin classics van o.a. Gipsy Kings.

Het concert vindt plaats op vrijdag 10 juli 2015 om 20.30u in zaal het Paenhuys te Riemst.

Kaarten kosten 10 EUR aan de kassa.

Inlichtingen en reservaties: 0497/470124 of info@riemstleeft.be

www.riemstleeft.be

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.