Candlelight Concert 2014

Candlelight2014

Op zondag 28 december organiseert de Koninklijke Harmonie Sint-Martinus haar jaarlijks Candlelight Concert in de Sint-Martinuskerk in Riemst. Dit concert is de ideale gelegenheid om te genieten van bekende en minder bekende kerstliederen op een mooie locatie.

10-jarig jubileum

Wat in 2004 begon als een gezellig concertje is ondertussen uitgegroeid tot een welbekend gegeven in Riemst en omstreken. Dit jaar vieren we ons 10-jarig jubileum van dit concert. Om het candlelight Concert voor dit speciaal gebeuren een extra toets te geven, hebben wij de bekendste zanger van Franse chanson in België uitgenodigd, namelijk Freddy Bierset. Wij hebben met onze harmonie reeds enkele prachtige optredens gegeven met deze vedette op ons jaarlijks evenement “Riemst Leeft”. Zodoende kunnen we op dit Candlelight Concert weer zorgen voor een muzikaal hoogstandje.

Jeugdkoor

Naast Freddy Bierset mogen we ook mooie klanken verwachten van het jeugdkoor Heyamano uit Millen. Deze jeugdige bende zal zorgen voor een mooi intermezzo tijdens ons concert. Zij staan onder de kundige leiding van Cindy Willems.

En erna?

Na dit sprankelende concert zal uw keel zeker en vast droog staan. Geen probleem, want na het concert is er nog een gezellig samenzijn met glühwein, jenevers… en ook wat lekkers om te eten in een mooi aangeklede zaal in ’t Paenhuys.

Waarom moet u komen luisteren?

Als u dus graag luistert naar mooie kerstliedjes, dan moet u zeker naar ons 10de Candlelight Concert komen. Waarna u dan nog gezellig kunt napraten met vrienden en familie.

Praktisch

Het Candlelight Concert vindt plaats op zondag 28 december in de Sint-Martinuskerk in Riemst om 20u. Er is die avond vrije inkom. Voor meer informatie kan u altijd terecht bij leesen.robrecht@skynet.be

 

Dit bericht is geplaatst in Harmonie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.