Valentijnsconcert – 16 februari 2013

valentijnOndanks de huidige economische en politieke crisissen overal ter wereld, zijn er toch twee dingen die steeds voor iedereen belangrijk blijven, namelijk muziek en liefde. Om deze twee samen te brengen en u te overtuigen van hun liefde voor muziek, organiseert de jeugd van de Koninklijke Harmonie Sint-Martinus Riemst haar 7de Valentijnsconcert onder leiding van Anneleen Bruninx. Ook komen de allerkleinsten van de Kids Academie van de Academie Voeren-Zichen muzikaal aan het woord onder leiding van Cindy Willems. En opdat u niet te diep in de buidel zou moeten tasten, wordt u gratis toegang aangeboden voor dit concert, waarbij er ook een hapje en een drankje genuttigd kan worden tegen democratische prijzen. We hopen u dan ook te mogen verwelkomen op ons Valentijnsconcert op zaterdag 16 februari 2013 om 19:00uur in ’t Paenhuys te Riemst.
Verspreid het muzikale woord en kom uw hart laten verwarmen door onze muzikantjes. Tot dan!
Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.