Prins Blauwert

De Koninklijke Harmonie St. Martinus Riemst brengt op 20 November het muzikale sprookje Prins Blauwert van Brian Clifton.Dit is gebaseerd op het gelijknamige boek van Vlaanderens topauteur van jeugdboeken, Marc de Bel. De muziek is van de componist Brian Clifton, bekend om zijn werken voor zowel Hollywood als Vlaamse producties, zoals de film Suske en Wiske.

De verschillende passages uit het boek worden door een acteur gebracht. Samen met de kinderen van de gemeentelijke basischool de Klinker zorgt hij ook voor de uitbeelding van het verhaal. De Kon. Harmonie St. Martinus Riemst zorgt voor de muzikale ondersteuning van dit alles.

Zo wordt er een sfeer gecreeërd waarbij iedereen zich maximaal  kan inleven in deze belevenis van dit muzikale sprookje.

Graag ontmoeten we u op dit uniek evenement.

Dit bericht is geplaatst in Harmonie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.