Flicorno d’Oro

HARMONIE ST. MARTINUS RIEMST WINT ZILVER OP BELANGRIJK EUROPEES CONCOURS VOOR BLAASMUZIEK.

CONRAD ONCLIN IN ITALIE VERKOZEN TOT BESTE DIRIGENT

De 42 jarige Conrad Onclin is in Italië, op de belangrijkste Europese muziekwedstrijd voor blaasmuziek, verkozen tot beste dirigent.

Aan het concours nam zijn Koninklijke Harmonie Sint-Martinus deel. De 60 leden behaalden samen een score van  93,21 %. Goed voor een indrukwekkende 2de plaats.

De internationale wedstrijd Flicorno d’Oro vond plaats van 16 tot en met 19 april. Elk jaar opnieuw stranden duizenden muzikanten uit heel Europa in Riva del Garda. Bezoekers kunnen genieten van geweldige muziek van de beste bands en blazers.

Op zondag 17 april nam de Koninklijke Harmonie Sint Martinus Riemst met 60 muzikanten deel aan deze prestigieuze muziekwedstrijd. Met succes, want met hun vertolking van ‘Juano de Arco’ van Ferrer Ferran en ‘Fantasy Tales’ van Piet Swerts, behaalden ze in Categorie I, een prima tweede plaats met een score van 93,21%.

De meest opmerkelijke zege ging zonder twijfel naar Conrad Onclin, dirigent van Harmonie Sint-Martinus. De 42 –jarige Riemstenaar werd uitgeroepen tot beste dirigent van het hele concours.

Dit bericht is geplaatst in Harmonie. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.